Круїзна колекція бренду Iryna Duch



Вкотре вдалим зверненням до історизму стала нова колекція одягу IRYNA DUCH. Несподіване сучасне трактування обладунків гетайрів - воїнів кінноти Олександа Македонського, вилилось у геометричних формах унікальних текстур в поєднанні з прозорими деталями.
29 червня  образ впевненої войовничої і чуттєвої водночас жінки у обладунках із струмінливого шовку був представлений  на подіумі Holiday Fashion Week.

"Колекція умовно поділяється на два блоки. До першого належать сукні, туніки та жилети із шовку шантунг. Прямі архітектурні жилети поєднуються з легкими двошаровими шифоновими спідницями, короткі шорти доповнені об'ємними невагомими туніками, строгу геометрію суконь порушують драпірування шифону та прозорі вставки із органзи.






Найрозповсюдженішими серед македонських воїнів були гнучкі й легкі панцирі виготовлені з льону. Саме тому для колекції ми обрали шовк шантунг - тканину із помітними, хаотично розміщеними, вузликами, що своєю фактурою нагадує необроблений льон. Такий незвичний цінний ефект у шовку з'являється коли двоє шовкопрядів плетуть кокон одночасно. 



У другому блоці - шифонові сукні з драпіруванням, викроєні за принципом хітонів."



Спеціально до колекції було розроблено блок аксесуарів -наплічники, об'ємні сумки та клатчі." - розповідає про колекцію дизайнер Ірина Дуч.






ph Андрій Іваськів
make Іванна Мамчук
md Міра Марчук

Немає коментарів:

Дописати коментар